من با گروه رپ فرانسه PNL، برادران فرانسوي-الجزايري، Ademo و N.O.S.، Tarik و Nabil آندريو، و ترانه هاي خودشان که به صورت Autotune خيس شده اند، اما به صورت ريتميک مانند يک اسلحه BB علامت گذاري شده اند. اين هفته گذشته، آنها در نمايش مردانه لباس بهار 2020، ظاهر شدند و در لباس هاي قرمز و سياه (به طرز محکمي از White White، البته) لباس هاي شيک و شيک آنها را پوشيدند، اما بيشتر آنها با موهايشان به شانه ها طول
هواي آنها شعله ور بود: اگر آنها بوجود آوردند، اين اشاره اي به گوچي راش و صداي سيگار بود. (يا شايد عصبانيت علف هاي هرز باشد؛ ويدئويي از آدامو وجود دارد که در واقع در ميان خطوط بيرنگ ويرجيل آبلوه، تزئين گچ بري را جرقه مي کند.) زير يک کلاه سطل سفيد با يک بند بند - نوعي که بچه ها به ساحل مي پوشند برادر جوان تر موي NOS، مانند يک Fabio-meets-Rogaine تجاري، به نظر مي رسيد، مثل آب شور و عرق. در عين حال، سر Ademo پر از شکلي از شکلات براق بود که به نظر مي رسيد درست مي شد و او عينک هاي عينک آفتابي خود را که منشا رنگ گيلاس و پرتقال خود را نشان داد، پوشيد. موهاي صورتشان، مانند هميشه، کاملا با يک سايه سالم 5 ساله روي گونه ها تعريف شد. N.O.S و Ademo مانند پسران نهايي در کنار هم ظاهر مي شوند: jacked، well-dressed، و بيشتر زمان خود را صرف حل و فصل کردن در حالي که انجام بسياري از pull-ups.
من واقعا نمي توانم درک کنم که گروه در حال آواز خواندن است، چرا که من فرانسوي صحبت نمي کنم. (همانطور که من نيز اسپانيايي صحبت مي کنم همان چيزي است که من دوست دارم) اما من مي دانم که اشعار PNL سنگين هستند و جوامع خود را در بانليوس پوشش مي دهند، توسعه هاي متنوع و متداول طبقه کارگر در حومه پاريس. همانطور که دوستم آن را توصيف مي کند: "اين يک ديدگاه متفاوت و واقع گرايانه تر نسبت به فرانسه است، نه فقط جين بيروک که در يک باگت قرار دارد."
اشعار کنار، نميتواند حضور بصري آنها را ناديده بگيرد، که همچنين بازتابي از تربيت آنها در بانليوس است. لباس هاي آنها هميشه با عظيم الگوي هاي مورد نياز آن و نمايش هاي پررنگ ثروت پر شده است: از سال 2014، زماني که لباس هاي تنگ لکهستي و آرماني ژان در آهنگ زودهنگام "Je viss je je visser" زماني که برادران دوقلوها را به يک موزيک بربري چک و قطعات از Armani Jeans براي ويديو موسيقي "J"Suis PNL" اضافه کرد، Ademo لباس هاي رنگارنگ ژوشي Moschino Couture را در ويديو جشنواره ي J"Suis QLF پوشيد. "لباسهايي که آنها در موزيک ويديوهاي خود مي پوشند، اکنون به طور ناگهاني در انجمن هاي آنلاين فرانسه که هر قطعه اي از لباس را نام گذاري مي کنند و آن را قابل فروش مي سازد، جدا شده است.
درباره این سایت